Saturday, 29 January 2011

SITI YANG MENAIP

SITI YANG MENAIP


SITI YANG MENAIP | SELAMAT DATANG. Welcome to my blog - Siti Yang Menaip. Sedikit janggal untuk memulakan penulisan. Aku masih rasa serba serbi tidak kena dalam menyusun ayat-ayat. Baiklah. Kena mulakan juga kalau tidak sampai bila-bila pun tidak kemana. Hobi untuk berblogging sudah ada untuk sekian lama. Antara hobi yang tidak pernah membosankan. Aku suka membaca cerita-cerita bloggers lain dan sedikit sebanyak telah mempengaruhi minat aku untuk mencipta blog sebagai salah satu medium untuk aku bersosial.

I love travelling. I love food. Aku bukan traveller tegar. Basically blog ini akan dipenuhi dengan my experiences and apa yang aku buat. Blog kan macam mini diary so aku pun nak share jugalah events dalam hidup aku. Aku suka shopping dan kadangkala sangat boros dalam berbelanja *sigh* Mungkin blog ni juga akan dipenuhi entries mengarut yang entah apa-apa sebab aku suka merapu merepek meraban. Korang abaikan sajalah part mana yang tak berapa gemar.

Feel free untuk tinggalkan komen. Aku sangat appreciate. At least aku tahu ada juga yang sudi membaca. Tegur salah silap. Insyallah aku boleh terima. Saling membaiki kelemahan masing-masing. Saling membetulkan. Aku tak kisah aku jenis yang open minded jadi aku terima kalau ditegur. Kadang-kadang kita tulis ikut sedap hati kita saja. Tak sedar.

Thank you sebab sudi drop by. Mohon tunjuk ajar dari sifu bloggers luar sana. Mohon perturunkan ilmu kepada aku serba sedikit. Ciput saja ilmu yang aku ada nak compare dengan orang lain. Akan aku lakukan yang terbaik. Fighting..


Selamat berkenalan di dunia maya. Semoga persahabatan kita semua kekal diantara satu sama lain dan bertambah erat.

"Doing well with blogging is not about writing one key post..
It is about performing day after day and helping a few people at a time.." - Aaron Wall

-SITI YANG MENAIP (SYM)-

Reach me via email at :
sitiyangmenaip@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...